Serviciile noastre sunt oferite tuturor celor implicati in proiecte de constructii:

INVESTITORI SI DEZVOLTATORI

Doriti realizarea unui proiect de constructii in conditii de profitabilitate, cu respectarea calitatii lucrarilor si incadrarea in termenele propuse?

Atunci aveti  nevoie de stabilirea cat mai exacta a bugetului lucrarii, astfel incat sa puteti obtine randamentul financiar si calitatea dorita, aceasta putandu-se realiza  numai prin analiza investitiei de catre persoane cu experienta in acest domeniu;

ARHITECTI, INGINERI SI CONSULTANTI

Trebuie sa stabiliti cantitatea, calitatea si tipo dimenisunile materialelor incluse in proiectul tehnic  si in acelasi timp, sa va incadrati in bugetul propus de beneficiar? Noi va putem sustine in aceasta activitate, verificand si/sau intocmind  listele de cantitati pe activitati de lucrari, aplicand costul unitar pe fiecare activitate si optimizand costul total al lucrarilor prin propunerea unor solutii constructive si a unor materiale adecvate din punct de vedere al raportului calitate/pret, beneficiarul cunoscand astfel inca din stadiul de proiectare valoarea estimativa a lucrarilor, ceea ce ii permite acestuia o analiza corecta, inca din aceasta faza, asupra bugetului lucrarii.

CONTRACTORI

Doriti sa castigati mai multe lucrari de constructii? Doriti sa faceti un profit mai mare?

Este bine stiut faptul ca, cu cat mai multe lucrari ofertezi, cu atat mai multe lucrari castigi. Cu toate acestea, ai momente de varf in activitatea de ofertare, cand personalul angajat nu este suficient?

Noi te putem sustine in aceasta activitate, scazand astfel costurile cu forta de munca si eliminand fluctuatiile de personal pe anumite perioade de timp, imbunatatindu-ti, in acelasi timp, calitatea serviciilor de ofertare si pastrand la un nivel ridicat relatiile cu toti clientii, prin satisfacerea cerintelor acestora, fara a-i neglija pe unii in favoarea altora.

PERSOANE FIZICE

Stiai ca pentru realizarea unei singure activitati de constructii este necesara folosirea mai multor tipuri de materiale de constructii? Stiai ca aceleasi activitati de lucrari se pot executa utilizand materiale cu calitati diferite ce, aparent, duc la obtinerea aceluiasi produs, dar cu rezistente, calitati si durabilitati diferite?

De aceea este bine sa stii pretul, nu  numai al unui singur material de constructie, ci si al intregului sistem compus din toate materialele necesare realizarii unei activitati de constructii, astfel vei sti de cati bani ai nevoie sa finalizezi lucrarile, vei sti ce calitate a lucrarilor poti obtine cu resursele financiare pe care intentionezi sa le folosesti, vei evita stoparea lucrarilor si blocarea unor sume de bani intr-o lucrare pe care n-o poti finaliza si, nu in ultimul rand, vei avea lucrarea dorita in timpul in care ai nevoie.

BENEFICIARII FONDURILOR EUROPENE

Ai nevoie sa accesezi fonduri europene, dar nu stii ce valoare au lucrarile de constructii din cadrul proiectului?

Estimarea corecta a valorii lucrarilor de constructii la proiectele pe fonduri europene, inca din faza studiului de fezabilitate, faza premergatoare depunerii proiectului, este o necesitate. Astfel poti stabili valoarea reala a proiectului, marirea sau micsorarea acestuia, modificari calitative si altele, in functie de resursele financiare pe care doresti sa le investesti. In acest stadiu costurile sunt minime pt dvs., iar profitul si avantajele obtinute sunt mari.

Pe de alta parte, fara o evaluare corecta a proiectului de constructii in faza incipienta, poti ajunge in situatia in care vei realiza ca nu poti   finaliza lucrarile stabilite cu sumele acceptate din cererea de finantare, iar in acel moment resursele financiare investite vor fi deja substantiale si posibil fara un randament prea mare,poate chiar aducand pierderi .

Unui proiect finantat din fonduri europene, o data depus si accceptat, nu i se mai pot aduce modificari  in termeni de suprafata, calitate a materialelor si, mai ales, costuri, de aceea, valoarea estimata a lucrarilor de constructii trebuie stabilita cat mai precis, inca din stadiul studiului de fezabilitate, iar acest lucru se poate face numai de catre personal cu experienta in estimarea valorii lucrarilor de constructii.